New Forum Bug Reports

Florin

Warwick Forum Administrator
Staff member
Joined
Oct 28, 2006
Messages
17,877
Reaction score
1,960
Age
47
Hi Guys,

Yesterday we switched to the latest xenforo version, thank you all for the support, and thanks @Todo10 for doing a great job!

We are still working on the new skin, please let us know if something does not look or function like it suppose to.

Warwickforum Team
 

Nachobassman

Bass, Tapas, and Rn´R!
Joined
Jul 4, 2007
Messages
6,824
Reaction score
2,391
Thanks for the good work, boss


BTW, how do I set my custom font color in the chat?

BTW #2, where is the "Mr. Green" emoticon? :D

Salud.
 

DiMarco

nutcase
Good Vibe Sponsor
Joined
Nov 19, 2009
Messages
6,788
Reaction score
3,656
New Avatar size is 192x192 pixels. Circle is done with css trickory you can upload square images.
 

DiMarco

nutcase
Good Vibe Sponsor
Joined
Nov 19, 2009
Messages
6,788
Reaction score
3,656
Not found any serious bugs. The article tools seems to be history?
 

DiMarco

nutcase
Good Vibe Sponsor
Joined
Nov 19, 2009
Messages
6,788
Reaction score
3,656
Timestamps in the chatbox are kinda invasive on mobile.

20210603_180728.jpg
 

Henrythe8

Dolphin Hoarder
Supporting Member
Joined
Dec 15, 2013
Messages
2,488
Reaction score
829
Age
48
I have two chatboxes...
 

DiMarco

nutcase
Good Vibe Sponsor
Joined
Nov 19, 2009
Messages
6,788
Reaction score
3,656
Re: Embedding still works for new posts. Embedded clips from the old forum version no longer show.
 

Todo10

Administrator
Staff member
Moderator
Joined
Aug 4, 2016
Messages
6
Reaction score
7
Re: Embedding still works for new posts. Embedded clips from the old forum version no longer show.
send me a url where you see embedded clips from the old forum version
 

PaulS

Good Vibe Sponsor
Joined
Mar 30, 2014
Messages
1,223
Reaction score
880
Seems like YouTube videos are being restricted by country, that never happened before. See the “what are you listening to right now” thread
 

DiMarco

nutcase
Good Vibe Sponsor
Joined
Nov 19, 2009
Messages
6,788
Reaction score
3,656
send me a url where you see embedded clips from the old forum version
The link is in my previous post. First post in that thread contains the old embed code, which currently does not show. I quoted that post further along the thread to find the problem. Re-embedding worked so I noticed the embedding syntax slightly changed since the update.
 

Hector

Moderator
Staff member
Joined
Feb 23, 2016
Messages
1,093
Reaction score
678
@Florin @Todo10 We seem to have the Funnybot posting in the chat each time someone posts a message in the forum, it is rather annoying and the tool in the Chat settings to disable bot messages does not work. Can you please take a look ?
 

Florin

Warwick Forum Administrator
Staff member
Joined
Oct 28, 2006
Messages
17,877
Reaction score
1,960
Age
47
Sure, I will disable it now. I tried to make it less talkative, but it seems it didn't worked :)
 
Top Bottom